• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Version of the site for the visually impaired
Version of the site for the visually impaired

(укр) Команда ZAMMLER у Польщі та Казахстані долучилася до підтримки українців

(укр)

Триває повномасштабна війна. Дехто з наших співробітників відстоює свою землю зі зброєю в руках, тоді як інші представники ZAMMLER ведуть боротьбу на логістичному фронті. Координація, збір товарів першої необхідності, доставка вантажів – цим займаються наші офіси не лише в Україні.

Нині українцям допомагає увесь світ. А надто польські сусіди, які вже прийняли у себе майже 2 мільйони наших біженців. Співробітники ZAMMLER у Польщі теж шукають притулок для сімей наших працівників, які були змушені евакуюватися. А також допомагають із гуманітарними вантажами із Нідерландів та Німеччини, що потім їдуть до України.

У Казахстані місцева громадська організація сформувала штаб допомоги Україні у м. Алмати. Туди передають ліки, товари для дітей, гроші, медичне обладнання.
Працює спеціальний кол-центр – +7( 771) 377 -77-73.
Є понад 700 волонтерів у кількох великих містах: Астані, Нур-Султані, Атирау та Алмати.
З початку російської агресії – жителі Казахстану зібрали для українців сотні тисяч доларів допомоги та підготували 4 гуманітарні рейси.

А співробітники ZAMMLER організували роботу складу, де консолідують та обробляють вантажі перед відправленням. Так уже переправили кілька контейнерів. Зараз громадська організація передає ініціативу зі збору гуманітарного вантажу посольству України у Казахстані.

Ми вдячні польським та казахстанським колегам, кожному небайдужому громадянину, котрий допомагає нам здолати рашистських окупантів. Ми на своїй землі, ми не йшли ні на кого з війною, тому віримо у спільну перемогу і працюємо заради неї!

Apply
Thank you!

Our specialist
will contact you soon

Become acquainted
Give feedback