• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ЗАММЛЕР УКРАЇНА увійшла до складу Ради експортерів та інвесторів при МЗС України

Рада  нараховує понад 300 компаній та створена з метою дипломатичної підтримки вітчизняних експортерів, розширення географії ринків збуту та забезпечення галузевої диверсифікації вітчизняного експорту.

За словами гендиректора  ZAMMLER GROUP та голови Комітету підтримки експорту та інвестицій при Київській торгово-промисловій палаті Віктора Шевченка, РЕІ одна з небагатьох державних структур, яка робить реальні справи і допомагає бізнесу виходити на нові ринки.

Один із актуальних запитів – експортерам не потрібна сотня компаній та структур  “для налагодження взаємодії”. Треба одна “точка входу”, одна організація, де можна отримати всю потрібну інформацію – від навчання експорту до реальних працюючих контактів. На скільки мені відомо, в РЕІ цей механізм працює”, –  зазначив Віктор Шевченко.

Рада експортерів та інвесторів при МЗС України з допомогою можливостей закордонних дипломатичних установ забезпечує сприяння у просуванні продукції за кордоном, пошуку партнерів, розповсюдженні інформації про продукцію українських виробників. Також сприяє організації та участі у виставкових заходах та форумах за кордоном, інформуванні про пропозиції іноземних компаній, виставки, форуми, бізнес заходи тощо.

Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/MjqNI9g

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук