• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER в Україні – 15 років!

Це свято ми зустрічаємо не так, як планували. З коктейлями Молотова замість шампанського та канонадою війни, замість святкових феєрверків. Робочі будні теж змінилися. Ми доставляємо гуманітарні вантажі для цивільного населення, товари для потреб ЗСУ та тероборони. Об’єднуємось з клієнтами та спільно допомагаємо волонтерам. Але сьогодні ми, як ніколи, згуртовані, зосереджені, сповнені сил та віри.

У 2007-му ZAMMLER починали п‘ятеро людей. А сьогодні у нашій команді понад 620 бійців логістичного фронту.

За 15 років компанія увійшла до десятки найбільших гравців логістичного ринку України, опинилася у лідерах галузі у Рейтингу компаній, дружніх до родин. Ще – стала єдиним українським бізнесом, що увійшов до топ-4 у Національному рейтингу якості управління корпоративною репутацією. А CEO ZAMMLER GROUP Віктора Шевченка визнали з-поміж 5-ти кращих топ-менеджерів у логістиці.

Ці досягнення стали можливими завдяки команді, яка у ZAMMLER GROUP працює як годинник – чітко і злагоджено. Попри війну і роботу 24/7 – наші працівники долучились до відеопривітання компанії. Подивитися його можна ось тут.

15 років – це лише початок, переконаний співвласник ZAMMLER GROUP Віктор Шевченко. Каже, святкуємо у воєнній атмосфері, але із бойовим настроєм:

“ZAMMLER це підліток, який уже встиг приміряти берці та бронежилет. І росте на війні, де за лічені дні мужніють і хлопці, і дівчата. Наша компанія воює на логістичному фронті, тільки вперед і тільки до перемоги! Попереду ще багато разів по 15 у вільній незалежній Україні!”

Долучилися до привітань і партнери ZAMMLER із Польщі та Казахстану, які підтримують Україну не лише словами, але й коштами та гуманітарною допомогою. Передусім – бажають миру, відродження та процвітання.

Ми незламні, бо віримо у свої сили, свою компанію, армію та свій народ.

З днем народження, ZAMMLER! Слава Україні! Слава Героям!

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук