• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
视障人士网站的版本
视障人士网站的版本

(укр) ZAMMLER закликає партнерів об’єднувати зусилля для прискорення Перемоги

(укр)

Шановні клієнти та партнери!

Нині кожен українець переживає тяжкі часи. Війна, яку розпочала росія на нашій мирній землі, ракетно-бомбові удари та спроби окупувати наші міста вимагають від кожного з нас максимальної консолідації та підтримки один одного.

Тому зараз власний та партнерський автопарк ZAMMLER задіяний для допомоги територіальній обороні, ЗСУ та цивільному населенню.

Ми доправляємо необхідні гуманітарні вантажі. Для цього співпрацюємо з багатьма волонтерськими та державними структурами, що займаються розподілом продовольства, ліків та речей першої необхідності.

У нас налагоджений процес доставки з країн Європи та територією України. А також працює опорний склад у м.Чернівці для збору гуманітарної допомоги. Туди можна звозити все необхідне, а ми відправляємо далі – до регіонів, що потребують цього найбільше.

Ми готові до співпраці із постачальниками та підприємцями, продукція яких нині може стати гуманітарною допомогою. Якщо Ваша компанія готова підключитися, поділитися тим, чого зараз так не вистачає у містах і селах – повідомте нам про це. Ваш товар – наша доставка. Закликаємо долучатися клієнтів, партнерів, бізнес-асоціації.

Контакт для зв’язку u.kolodii@zammler.com.ua

Ми у ZAMMLER переконані – разом ми можемо допомагати більше, швидше та ефективніше.

Віримо у Перемогу, слава Україні!

提交你的申请

在不久的将来,我们的专家
会与您联系

熟悉
给予反馈