• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей с нарушением зрения
Для людей с нарушением зрения

(укр) 7 років успіху, для Вас і з Вами!

(укр) Логістика — професія, яка не має кордонів, свят і вихідних. Вже на протязі 7-ми років ми працюємо 364 дні на рік, професійно пропонуючи індивідуальні логістичні рішення своїм Клієнтам.
Сьогодні ми надаємо повний спектр послуг з контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, морського і повітряного фрахту. Компанія має власний логістичний комплекс класу «А», оперуючи 43 000 м площ.

У компанії працює понад 200 кваліфікованих кадрів, які щорічно проходять атестацію на підтвердження відповідності європейським стандартам компетенції логістичного персоналу.

Сьогодні, коли оперативна і надійна доставка вантажів стає однією з найважливіших складових конкурентної переваги, група компаній Zammler приділяє особливу увагу надійності надання якісних логістичних послуг, розвиваючи все нові напрямки діяльності, розширюючи географію присутності як на Європейському ринку, так і в Східному регіоні.

Група компаній Zammler займає активну соціальну позицію, беручи участь в благодійних проектах, співпрацюючи з профільними логістичними асоціаціями, вищими навчальними закладами — щорічно приймаючи на практику і стажування студентів старших курсів.

Працюючи в Україні з 2007 року, завдяки професіоналізму і нестандартним підходам до вирішення всіляких логістичних завдань, компанія займає лідируючі позиції в своїй сфері діяльності, прагнучи відповідати тенденціям ринку, постійно працюючи над розвитком, розширенням і вдосконаленням портфеля послуг, навчанням персоналу.

Подать заявку
Спасибо!

В ближайшее время наш специалист
свяжется с Вами

Познакомиться
Оставить отзыв