• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей с нарушением зрения
Для людей с нарушением зрения

(укр) Huawei назвала ZAMMLER кращим логістичним партнером в Україні

(укр)

Міжнародна компанія Huawei, яка працює на ринку телекомунікацій, визнала ТОВ «ЗАММЛЕР СКЛАД» кращим логістичним партнером. Церемонія вручення відзнаки пройшла під час конференції для постачальників послуг, яку Huawei проводить що чотири роки.
Для всіх партнерів, послугами яких користується Huawei, є ряд високих вимог. Але менеджмент компанії акцентував увагу на двох речах: повної нетерпимості до найменшого прояву корупції та посиленої уваги до безпеки праці людей.
Основним пріоритетом компанії на найближчі 4 роки керівництво компанії визначило розвиток телекомунікаційного ринку України.
«ZAMMLER для Huawei– стратегічний партнер, з яким ми працюємо багато років», – розповів менеджер проектів Huawei Віктор Сідаков. Він висловив захоплення якістю складської логістики ZAMMLER.
Нагадаємо, що за рейтингом компанії Huawei, за організацією роботи складів ZAMMLER зайняв 12-те місце у світі та визнаний кращим логістичним партнером компанії в Україні.
Довідка:

Міжнародна компанія Huawei Technologiesзаснована в 1987 року в Китаї. Huawei – високотехнологічне підприємство, яке займається дослідженням, розробкою, виробництвом і продажем устаткування телекомунікацій та є одним з найбільших постачальників мережевих рішень у всьому світі.

Подать заявку
Спасибо!

В ближайшее время наш специалист
свяжется с Вами

Познакомиться
Оставить отзыв