• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей с нарушением зрения
Для людей с нарушением зрения

(укр) Представники ZAMMLER поділились успішними кейсами на Першому Фінансовому Ярмарку

(укр) Перший Фінансовий Ярмарок для Малого та Середнього бізнесу (МСБ) проходив 4 квітня. Захід об’єднав представників українського бізнесу та крупні фінансові інституції. Організатор –  Німецько-Український Фонд за підтримки Уряду Німеччини. Під час заходу, менеджер з розвитку групи логістичних компаній ZAMMLER Лариса Мельничук взяла участь у панельній дискусії на тему фінансів і використання інвестицій та поділилась реалізованими успішними кейсами.  Зокрема, розповіла які інструменти  є ефективними задля оптимізації та вивільнення грошових потоків  з метою їх перерозподілу для успішного розвитку власного  бізнесу. «Одним із таких інструментів  є партнерство із банківськими установами.  Використання банківських продуктів для розвитку бізнесу – це світовий досвід, який сьогодні, на жаль, не кожна компанія використовує. Існує страх, пов’язаний із нестабільною економічною ситуацією в країні, високими відсотковими ставками та неможливістю довгострокового стратегічного планування. Разом із цим, група компаній ZAMMLER має стабільний бізнес і успішний досвід співпраці із комерційними та державними банками. Ключовим у цій успішній взаємодії є репутація компанії на ринку, і це є вирішальним фактором для прийняття рішення про співпрацю із нею» , – зазначила Лариса Мельничук. Під час дискусії учасники обговорили ряд питань, які наразі потребують системного вирішення для розвитку конкурентоспроможного бізнесу та залучення інвестицій:

  • зниження ставок кредитування: необхідна розробка спеціальних державних інвестиційних/кредитних програм, які будуть об’єднувати найкращі світові практики, адаптовані під економічні реалії країни;
  • зниження податкових ставок до таких, які не будуть обтяжувати бізнес та створення прозорих «правил гри»;
  • створення єдиного інформаційного простору та комунікаційної платформи з актуальною інформацією щодо державних програм фінансування для МСБ.

Успішний досвід групи компаній ZAMMLER став для присутніх прикладом того, як український бізнес із вітчизняними інвестиціями може впевнено розвиватись, виходити на міжнародні ринки та ставати рівноправним конкурентом світовим компаніям. Усі учасники заходу відзначили гостру необхідність у проведенні подібних бізнес-зустрічей.   задля консолідації інформації, обміну досвідом та налагодження співпраці між зацікавленим бізнесом та фінансовими установами. «Цей Фінансовий Ярмарок – більше ніж ще один бізнес-форум, це дієвий інструмент у розвитку своєї справи. Фактично, наш Фонд започатковує нову платформу для українського підприємництва, яка надає доступ до кредитних ресурсів та інформує щодо можливих джерел фінансування», – зазначив Андрій Фецун, кандидат технічних наук, Керівник Німецько-Українського Фонду.

Подать заявку
Спасибо!

В ближайшее время наш специалист
свяжется с Вами

Познакомиться
Оставить отзыв