• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER – транспортує благодійну допомогу

ZAMMLER разом із компанією PROCTER & GAMBLE та Міжнародною Благодійною Організацією «СОС Дитячі Містечка Україна» доставили благодійну допомогу до окупованої території Луганщини.

В четвер, 25 лютого, зі складів P&G у Бориспільському районі та м. Орджонікідзе виїхали дві машини компанії ZAMMLER – одна до м. Броварів, а друга до м. Старобільська, завантажені продукцією широкого вжитку (більш ніж 34 тисячі одиниць товару).

«Дуже важливо, коли в такий нелегкий для України час, попри економічні труднощі, компанії залишаються соціально небайдужими. ZAMMLER не один рік співпрацює з P&G, тому долучитись до доброї справи разом із надійним та перевіреним партнером було справою честі», – сказала начальник відділу регіональних перевезень компанії «Заммлер Україна» Оксана Черниш.

ZAMMLER виступив генеральним логістичним партнером проекту в рамках реалізації договору про  співпрацю у сфері допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківської опіки, а також сім’ям, які знаходяться у складних життєвих обставинах.

Наша компанія оперативно та якісно доставила благодійний вантаж, – продукцію компанії P&G, на загальну суму близько одного мільйона гривень. Дана продукція (побутова хімія, засоби догляду за шкірою обличчя та тіла, косметика для дітей тощо) буде надана для потреб дітей та сімей, які потребують допомоги.

Усвідомлюючи значення соціальної відповідальності бізнесу, компанія «Заммлер Україна» активно підтримує проекти, направлені на покращення життєвих умов українців, які проживають на окупованих територіях та потребують допомоги і підтримки.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук