• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей с нарушением зрения
Для людей с нарушением зрения

(укр) Круглий стіл за участю представників ринку логістики

(укр)

Ініційована сертифікація галузі компанією «Заммлер Україна» має на меті об’єднання усіх представників ринку логістичних послуг  з метою розробки і введення єдиних стандартів роботи.

Представники логістичної галузі наголосили на тому, що незалежно від обраного Україною курсу (Митний чи Європейський союз) якість логістичних послуг має бути на високому рівні, а українські компанії – конкурентоздатні на ринку. «Або ми будемо працювати за тими стандартами, які зрозумілі у всьому світі, і тоді ми будемо активним гравцем ринку логістики, або ми будемо залишатись осторонь, в тіні, і виконувати окремі операції за дорученням глобальних логістичних провайдерів, – зазначила Марія Григорак, президент Української логістичної асоціації. – Але задля того, аби відповідати високим світовим стандартам,  ми повинні вирішити проблеми суб’єктивного характеру.

Найближчим часом планується ряд зустрічей з представниками профільних логістичних асоціацій з метою об’єднання зусиль і напрацювань для розробки єдиних стандартів роботи галузі.

Подать заявку
Спасибо!

В ближайшее время наш специалист
свяжется с Вами

Познакомиться
Оставить отзыв