• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Version of the site for the visually impaired
Version of the site for the visually impaired

(укр) Круглий стіл за участю представників ринку логістики

(укр)

Ініційована сертифікація галузі компанією «Заммлер Україна» має на меті об’єднання усіх представників ринку логістичних послуг  з метою розробки і введення єдиних стандартів роботи.

Представники логістичної галузі наголосили на тому, що незалежно від обраного Україною курсу (Митний чи Європейський союз) якість логістичних послуг має бути на високому рівні, а українські компанії – конкурентоздатні на ринку. «Або ми будемо працювати за тими стандартами, які зрозумілі у всьому світі, і тоді ми будемо активним гравцем ринку логістики, або ми будемо залишатись осторонь, в тіні, і виконувати окремі операції за дорученням глобальних логістичних провайдерів, – зазначила Марія Григорак, президент Української логістичної асоціації. – Але задля того, аби відповідати високим світовим стандартам,  ми повинні вирішити проблеми суб’єктивного характеру.

Найближчим часом планується ряд зустрічей з представниками профільних логістичних асоціацій з метою об’єднання зусиль і напрацювань для розробки єдиних стандартів роботи галузі.

Apply
Thank you!

Our specialist
will contact you soon

Become acquainted
Give feedback