• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Київська ТПП нагородила ZAMMLER за проект Фулфілмент

16 лютого 2016 року Робоча група керівного складу Київської Торгово-промислової палати України на чолі з президентом Миколою Засульським відвідала два підприємства групи компанії Заммлер – компанію «ЗАММЛЕР СКЛАД» в с. Мартусівка та компанії «ЗАММЛЕР ФУЛФІЛМЕНТ» в с. Красилівка Київської області. До оцінки проекту були залучені незалежні експерти галузі, зокрема віце-президент Української логістичної асоціації Валентин Маєвський та представник Національного транспортного університету, доцент, канд. економічних наук кафедри Транспортного права і логістики Юрій Грисюк.

 

За словами керівника проекту Фулфілмент Віталія Леонова, послуга орієнтована на компанії в інтернет-комерції, які оптимізують витрати, рахують копійка до копійки і хочуть витрачати час і ресурси на маркетинг і організацію продажів, а не на логістичні процеси. Вся логістика: від моменту здійснення замовлення на сайті до дверей клієнта інтернет-магазину передається на аутсорс.  Фулфілмент бере на себе обробку, комплектацію, адресна доставку, та роботу з поверненнями товару.

Послугою фулфілмент від Заммлер користується видавництво «Егмонт Україна» (Книжковий клуб Діснея). За словами головного редактора видавництва Дарії Поліщук, головна перевага роботи з Фулфілмент-центром компанії Заммлер – економічність і можливість оперативно вирішувати операційні питання. «Ми порівнюємо цю послугу з якістю роботи власного складу, з найманими складами, як Книжкова біржа, і бачимо, що це для нас комплексно і зручно. Процеси відбуваються злагоджено, маємо дуже швидку реакцію персоналу на всі операційні питання. Перевага також в тому, що ми безпосередньо працюємо з компетентним менеджером», – зазначила Дарія Поліщук.

За словами президента Київської Торгово-промислової палати  Миколи Засульського, настільки автоматизовано і організовано, як працює складська система в Заммлер і, зокрема, Фулфілмент-центр – повинно працювати все в сучасному бізнесі.

Клієнт економить кошти і час, має більше гарантій щодо якості обробки замовлень, завдяки програмі автоматизації складу (WMS) ймовірність помилки зводиться до мінімуму. Фулфілмент дає повний контроль над усіма процесами і можливість формування програми співпраці під власні потреби (залежно від специфіки товару і побажань компанії-замовника), –  пояснив генеральний директор групи компаній Заммлер Віктор Шевченко.

Потужності Фулфілмент-центру групи Заммлер –  обробка 30 тисяч замовлень на добу «на вихід», 12,5 тисяч м2 складської площі класу А.

Заммлер дякує поважній Інспекції за схвальний відгук і високу оцінку. Ми будемо й надалі задавати стандарти якості української логістики!

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук