• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Version of the site for the visually impaired
Version of the site for the visually impaired

(укр) Київська ТПП нагородила ZAMMLER за проект Фулфілмент

(укр) 16 лютого 2016 року Робоча група керівного складу Київської Торгово-промислової палати України на чолі з президентом Миколою Засульським відвідала два підприємства групи компанії Заммлер – компанію «ЗАММЛЕР СКЛАД» в с. Мартусівка та компанії «ЗАММЛЕР ФУЛФІЛМЕНТ» в с. Красилівка Київської області. До оцінки проекту були залучені незалежні експерти галузі, зокрема віце-президент Української логістичної асоціації Валентин Маєвський та представник Національного транспортного університету, доцент, канд. економічних наук кафедри Транспортного права і логістики Юрій Грисюк.

 

За словами керівника проекту Фулфілмент Віталія Леонова, послуга орієнтована на компанії в інтернет-комерції, які оптимізують витрати, рахують копійка до копійки і хочуть витрачати час і ресурси на маркетинг і організацію продажів, а не на логістичні процеси. Вся логістика: від моменту здійснення замовлення на сайті до дверей клієнта інтернет-магазину передається на аутсорс.  Фулфілмент бере на себе обробку, комплектацію, адресна доставку, та роботу з поверненнями товару.

Послугою фулфілмент від Заммлер користується видавництво «Егмонт Україна» (Книжковий клуб Діснея). За словами головного редактора видавництва Дарії Поліщук, головна перевага роботи з Фулфілмент-центром компанії Заммлер – економічність і можливість оперативно вирішувати операційні питання. «Ми порівнюємо цю послугу з якістю роботи власного складу, з найманими складами, як Книжкова біржа, і бачимо, що це для нас комплексно і зручно. Процеси відбуваються злагоджено, маємо дуже швидку реакцію персоналу на всі операційні питання. Перевага також в тому, що ми безпосередньо працюємо з компетентним менеджером», – зазначила Дарія Поліщук.

За словами президента Київської Торгово-промислової палати  Миколи Засульського, настільки автоматизовано і організовано, як працює складська система в Заммлер і, зокрема, Фулфілмент-центр – повинно працювати все в сучасному бізнесі.

Клієнт економить кошти і час, має більше гарантій щодо якості обробки замовлень, завдяки програмі автоматизації складу (WMS) ймовірність помилки зводиться до мінімуму. Фулфілмент дає повний контроль над усіма процесами і можливість формування програми співпраці під власні потреби (залежно від специфіки товару і побажань компанії-замовника), –  пояснив генеральний директор групи компаній Заммлер Віктор Шевченко.

Потужності Фулфілмент-центру групи Заммлер –  обробка 30 тисяч замовлень на добу «на вихід», 12,5 тисяч м2 складської площі класу А.

Заммлер дякує поважній Інспекції за схвальний відгук і високу оцінку. Ми будемо й надалі задавати стандарти якості української логістики!

Apply
Thank you!

Our specialist
will contact you soon

Become acquainted
Give feedback