• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER GROUP визнано кращим 3PL оператором

Групу компаній ZAMMLER визнано кращим логістичним 3PL оператором 2019-го року згідно голосування, проведеного Київською Логістичною Школою в рамках Logistics Winter Camp. Опитування мало на меті визначити кращих гравців логістичного ринку за категоріями: найкращий 3PL оператор, експедиторська (транспортна) компанія, міжнародний перевізник, внутрішній перевізник та кур’єрська служба, складський комплекс, дистриб’юційна компанія.

«Ми пишаємося тим рівнем послуг, який забезпечуємо для наших клієнтів. Ця відзнака, безумовно, є важливим показником нашої роботи. А ще – індикатором довіри, яку ми маємо виправдати. Для нас дуже почесно бути кращими, але разом із тим – це надзвичайно відповідально та мотивуюче. Дякуємо кожному, хто проголосував та оцінив нашу роботу», – прокоментував перемогу генеральний директор групи компаній ZAMMLER Віктор Шевченко.

Опитування проводилось з 27.11 і до 05.12 включно. Кожна компанія-номінант мала надати вичерпну інформацію про свою діяльність: вказати рівень клієнтського сервісу, наявність сертифікатів якості, рівень відкритості компанії та співконкуренції, описати унікальні клієнтські рішення, «зелені ініціативи», приклади застосування кращих практик та ін.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук