• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
视障人士网站的版本
视障人士网站的版本

(укр) ZAMMLER GROUP визнано кращим 3PL оператором

(укр) Групу компаній ZAMMLER визнано кращим логістичним 3PL оператором 2019-го року згідно голосування, проведеного Київською Логістичною Школою в рамках Logistics Winter Camp. Опитування мало на меті визначити кращих гравців логістичного ринку за категоріями: найкращий 3PL оператор, експедиторська (транспортна) компанія, міжнародний перевізник, внутрішній перевізник та кур’єрська служба, складський комплекс, дистриб’юційна компанія.

«Ми пишаємося тим рівнем послуг, який забезпечуємо для наших клієнтів. Ця відзнака, безумовно, є важливим показником нашої роботи. А ще – індикатором довіри, яку ми маємо виправдати. Для нас дуже почесно бути кращими, але разом із тим – це надзвичайно відповідально та мотивуюче. Дякуємо кожному, хто проголосував та оцінив нашу роботу», – прокоментував перемогу генеральний директор групи компаній ZAMMLER Віктор Шевченко.

Опитування проводилось з 27.11 і до 05.12 включно. Кожна компанія-номінант мала надати вичерпну інформацію про свою діяльність: вказати рівень клієнтського сервісу, наявність сертифікатів якості, рівень відкритості компанії та співконкуренції, описати унікальні клієнтські рішення, «зелені ініціативи», приклади застосування кращих практик та ін.

提交你的申请

在不久的将来,我们的专家
会与您联系

熟悉
给予反馈