• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER GROUP провів превентивні заходи для запобігання поширення коронавірусу

Враховуючи міжнародну діяльність групи логістичних компаній ZAMMLER, нами вжито усіх необхідних превентивних заходів та проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу із персоналом щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Зокрема, 04.03.2020 відділом роботи з персоналом було надіслано листа усім співробітникам компаній групи ZAMMLER з чіткими інструкціями та рекомендаціями щодо попередження захворювання та дотримання правил безпеки в період епідемії. Окрім збереження спокою, дотримання санітарно-гігієнічних норм, нами також було рекомендовано утриматись або максимально обмежити закордонні подорожі та відвідування масових заходів. Усім працівникам забезпечено доступ до засобів дезінфекції рук. Безпосередньо в офісних та складських комплексах розміщено інформаційну довідку Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та рекомендації  Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві (у вкладенні до даного листа) по попередженню захворювання. Окрім цього, на прохання наших партнерів, група компаній ZAMMLER на благодійній основі взяла участь в процесі збору, консолідації та відправлення гуманітарної допомоги в КНР.

Також для співробітників, у яких є діти віком до 10 років, робочий день може бути скорочений до 16.00 за необхідності.

Зазначаємо, що група логістичних компаній ZAMMLER готова до будь-якого додаткового інформування співробітників та інших способів реагування на ситуацію. У разі наявності у вас рекомендацій та побажань щодо нашої роботи в режимі подолання епідемії та вжиття превентивних заходів, просимо повідомити нам за адресою info@zammler.com.ua

 

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук