• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Dla osób z wadami wzroku
Dla osób z wadami wzroku

(укр) ДЦ ZAMMLER провів круглий стіл на тему Нового Шовкового шляху

(укр) Дослідницький центр ZAMMLER ініціював проведення круглого столу, під час якого були обговорені актуальні питання реалізації проекту «Новий Шовковий шлях».

Зустріч пройшла у форматі бізнес-сніданку в готелі Hilton. У заході взяли участь 14 учасників – представники профільних університетів, логістичного бізнесу та Філії державної структури-виконавця ПАТ «Укрзалізниця» ЦТС «Ліски».

У ході обговорення учасники напрацювали рекомендації для Робочої групи з координації взаємодії між МЗС та національним бізнесом в рамках Ради експортерів та інвесторів. Серед них:

-створення інформаційного ресурсу для розміщення актуальної інформації з переліком дозвільних документів, операторів, тарифів, графіків перевезень по маршруту Нового Шовкового Шляху, що допоможе скоротити витрати часу на стиках інших видів транспорту і залізниць різних країн;

-залучення науковців і студентів до вивчення та напрацювання шляхів вирішення проблемних питань: адже ВНЗ мають незадіяний ресурс для нових ідей – бізнес буде отримувати готові рішення без втрати часу;

-виявлення зацікавленості (товарного попиту та пропозиції) бізнесу у впровадженні проекту «Новий Шовковий шлях» із використанням інструментів дослідження, розроблених Дослідницьким центром  ZAMMLER, УЛА, АСМАП та Укрзовніштранс.

Дані рекомендації передані на розгляд та доопрацювання Робочій групі з координації взаємодії між МЗС та національним бізнесом в рамках Ради експортерів та інвесторів, в якій представник компанії ZAMMLER бере активну участь.

Złożyć wniosek
Dziękuję Ci!

Nasz specjalista wkrótce się
z Tobą skontaktuje

Zapoznać się
Przekaż opinię