• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Dla osób z wadami wzroku
Dla osób z wadami wzroku

(укр) Представництво Zammler в Китаї – розширення географії присутності компанії на світовому ринку

(укр) Сьогодні, коли оперативна і надійна доставка вантажів стає однією з найважливіших складових конкурентної переваги, група компаній Zammler приділяє особливу увагу надійності надання якісних логістичних послуг, розвиваючи все нові напрямки діяльності, розширюючи географію присутності на світовому ринку. Відкриття представництва компанії в Китаї, в одному з головних портів країни (портовий комплекс Нингбо об’єднує кілька портів: Бейлунь, Чженьхай, старий порт Нингбо, Даксі і Чуаньшань, розташовується в провінції Чжецзян) – найважливіший крок, який дозволить забезпечити високі стандарти обслуговування наших клієнтів. Основне завдання нового офісу в Китаї – надання трейдингових, торговельних і логістичних послуг включають:

Пошук виробників різних товарів в Китаї відповідно до вимог клієнта (аналіз поточної ситуації на ринку).
Перевірка компанії-виробника. Наша компанія проведе для вас інспекцію підприємства для уникнення непередбачених ситуацій, які можуть призвести до фінансових втрат, що включає аналіз якості товарів (надання зразків продукції), перевірку потужностей та інше.
Укладання договорів на поставку товарів з Китаю. Фахівці компанії допоможуть грамотно скласти договір про співпрацю відповідно до китайського законодавства, що дозволить в подальшому безперешкодно вирішувати виниклі суперечки з постачальниками.
Доставка товарів з Китаю. Ми запропонуємо Вам оптимальну схему доставки товару з Китаю (контейнерні, авіа-, мультимодальні перевезення), проконтролюємо якість і кількість продукції, що відвантажується виробником (їх відповідність наданим зразкам товару). Наші фахівці також проведуть весь комплекс митно-брокерських послуг.
Співробітники нашої компанії нададуть Вам консультативну допомогу, проведуть попередній прорахунок економіки організації поставок імпорту з Піднебесної.

Złożyć wniosek
Dziękuję Ci!

Nasz specjalista wkrótce się
z Tobą skontaktuje

Zapoznać się
Przekaż opinię