• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Dla osób z wadami wzroku
Dla osób z wadami wzroku

(укр) ZAMMLER GROUP став партнером та спікером Україно-Китайського економічного форуму

(укр) ZAMMLER взяла участь у форумі «Перспективи співпраці в рамках ініціативи «Один пояс, один шлях»», який відбувся 4 липня за підтримки Китайської Торгової Асоціації та ТППУ. Обговорювалась роль України в Китайській економіці.

Представники партнерської сторони наголосили, що вже за перший квартал 2018 року обсяг товарообігу між нашими країнами збільшився на 9,9% і досяг 2,6 млрд. доларів. Станом на квітень 2018 року обсяги китайських інвестицій в Україну склали 300 млн. доларів, левова частка яких припадає на сільськогосподарську галузь. Українська сторона, в свою чергу, інвестувала 110 млн. доларів. Заявлені цифри демонструють стрімкий розвиток на користь обох країн.

Спікер від компанії ZAMMLER GROUP, Лариса Мельничук, виступила з доповіддю “Ефективна транспортно-логістична система = забезпечення безперервних товаропотоків Україна-Китай-Україна-ЄС. Досвід ZAMMLER Group”, в ході якої розповіла про практику роботи ZAMMLER з ринком Китаю та специфіку побудови оптимального мультимодального ланцюгу поставок при імпорті та експорті.

Złożyć wniosek
Dziękuję Ci!

Nasz specjalista wkrótce się
z Tobą skontaktuje

Zapoznać się
Przekaż opinię