• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Dla osób z wadami wzroku
Dla osób z wadami wzroku

(укр) ZAMMLER GROUP в перспективі планує забезпечити повний цикл cargo-операцій на аеродромі “Біла Церква”

(укр) Минулого тижня в м. Біла Церква в рамках реалізації проекту по модернізації білоцерківського вантажного аеропорту пройшли дві робочі зустрічі. 13 лютого відбулося виїзне засідання представників Міністерства інфраструктури, Державних прикордонної та митної служб, обласної та білоцерківської райдержадміністрації, КП БМР «Агенція стратегічного розвитку», КП БВАК, ZAMMLER та інших зацікавлених сторін. Для учасників робочої групи з відкриття пункту пропуску в аеропорті “Біла Церква” керівником структурного підрозділу ZAMMLER GROUP в м. Біла Церква, Олегом Кошарою, було організовано оглядовий візит на територію митного терміналу.

Також члени робочої групи відвідали приміщення, які мають бути призначені для прикордонного і митного контролю та догляду щодо авіаційної безпеки екіпажів повітряних суден (в тому числі власників приватних повітряних суден), майбутні стоянки літаків для здійснення  митних процедур. Учасники робочої зустрічі підсумували, що пріоритетними напрямками  в діяльності аеродрому після відкриття пункту пропуску через кордон стануть: ТО і ремонт повітряних суден, обслуговування авіації загального призначення та cargo-перевезення. Зокрема ZAMMLER, як логістичний оператор, зможе забезпечити повний цикл митно-брокерських процедур, навантаження-розвантаження, зберігання, а також збільшити перевалку вантажів через аеродром Біла Церква з подальшим транзитом до Європи. По результатах  технічної зустрічі між сторонами були досягнуті домовленості, узгоджено план дій, а також намічені терміни та етапи підготовки документації тощо. А вже в п’ятницю, 15 лютого, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відвідав Білоцерківський Авіаційний Вантажний Комплекс. Головною метою візиту було побачити стан справ на власні очі і дати особисту оцінку ситуації, а також познайомитися з робочим колективом БВАКу. Адже саме робітникам доведеться навчитися обслуговувати літаки BOING та Airbus – спектр моделей літаків на аеродромі значно розшириться після присвоєння аеропорту статусу міжнародного. Планами ZAMMLER про перспективи співпраці на підприємстві поділилася під час цієї зустрічі менеджер з розвитку ZAMMLER GROUP Лариса Мельничук: «На сьогодні ми є стратегічним партнером даного проекту з модернізації Білоцерківського аеродрому.

Наразі ZAMMLER може, маючи власний митний термінал, забезпечити вантажопотоки. Ми всіляко сприяємо реалізації цього проекту, зокрема проводимо пошук інвестицій. Поки що за рахунок власних можливостей та співпраці з великими компаніями ми зможемо збільшити вантажопотік. Ідеться про плани – 30-35 тонн вантажу щоденно на другий рік роботи аеродрому після отримання ним міжнародного статусу та відкриття пункту пропуску. Ми плануємо покращити інфраструктуру та благоустрій територій навколо нашого терміналу та «БВАКу», збільшити й модернізувати наш власний термінал». Наразі питання відкриття пункту пропуску через державний кордон на аеродромі “Біла Церква” та присвоєння міжнародного статусу має підтримку з боку не тільки профільного міністерства, а й інших органів центральної виконавчої влади України. Ми, як зацікавлена сторона, вважаємо це вагомим досягненням в реалізації проекту.

Złożyć wniosek
Dziękuję Ci!

Nasz specjalista wkrótce się
z Tobą skontaktuje

Zapoznać się
Przekaż opinię