• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
视障人士网站的版本
视障人士网站的版本

(укр) Тренінг з домедичної допомоги у ZAMMLER: знання, що рятують життя

(укр)

Домедична допомога – це базові невідкладні дії, що можуть врятувати життя людини перш ніж вона потрапить у руки професійних медиків. Це коли час йде на хвилини, а то й секунди – травма, інтенсивна кровотеча, втрата свідомості, зупинка серця.

Тепер правильно надавати першу допомогу у критичній ситуації вміють і співробітники ZAMMLER. 

Дві групи наших колег, по 17 осіб кожна, пройшли 3-годинний інтенсив для цивільних з основ надання домедичної допомоги.

Тренінг проводив досвідчений інструктор з першої допомоги Євген Варава. Разом з Євгеном відпрацювали алгоритми найпростіших невідкладних медичних дій, з’ясували що саме і в якій послідовності робити. Особливу увагу приділили кровотечам та серцево-легеневій реанімації. 

Згадали види кровотеч та допомогу у кожному випадку. Вчилися правильно накладати турнікет на кінцівки, зокрема і коли це треба зробити самому собі однією рукою. А також тренувалися на спеціальному манекені правильно робити серцево-легеневу реанімацію. 

Тож тепер до професійних навичок наших колег додалися ще й знання з домедичної допомоги. Вдячні інструктору за цікавий та інформативний тренінг, а співробітникам за активну участь.

Перша допомога – це те, що треба знати кожному, а надто під час воєнного стану. Але нехай ці знання не знадобляться на практиці!

 

提交你的申请

在不久的将来,我们的专家
会与您联系

熟悉
给予反馈