• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
视障人士网站的版本
视障人士网站的版本

(укр) Статус NVOCC-перевізника – необмежені можливості ZAMMLER в Китаї (від пошуку виробника до доставки товару)

(укр)

Цього місяця наша китайська компанія Ningbo Zammler Trading Co. LTD отримала в  Міністерстві транспорту і комунікацій КНР офіційну ліцензію  NVOCC-перевізника (Non-vessel Operating  Common Carrier).  Перш за все, ліцензія – це підтвердження статусу і фінансової стабільності нашої компанії. Статус NVOCC-перевізника відкриває цілий ряд переваг для наших Клієнтів. Наш офіс в Нінгбо тепер може видавати свій власний коносамент для усіх видів вантажів, що експедируються з Китаю. Організовуючи доставку «від дверей до дверей», ми запропонуємо  єдину ціну за все перевезення, закривши її одним документом.  Також ми можемо виступати вантажоодержувачем при імпорті товару, а підписання прямих контрактів із морськими лініями дає можливість пропонувати нашим Клієнтам оптимальні цінові умови доставки товару.  Як NVOCC-перевізник ми несемо повну відповідальність як за вантаж, так і за його доставку.

Сьогодні можливості Китаю безмежні. Це не лише величезний ринок збуту сировини, але й світовий виробник всілякої продукції. Китай виробляє все, що можна собі уявити.

Наша китайська компанія допоможе зорієнтуватися на ринку Китаю, вибрати надійного виробника, замовити товар за прийнятною ціною, перевірити якість товару, що відправляється вам, організувати доставку із Піднебесної.

Ми візьмемо на себе повну відповідальність за всі ризики, пов’язані з китайськими виробниками, включаючи доставку товару.

提交你的申请

在不久的将来,我们的专家
会与您联系

熟悉
给予反馈