• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
视障人士网站的版本
视障人士网站的版本

(укр) Відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Логістика майбутнього. Моя модель 5PL-провайдера в Україні »

(укр) В рамках конкурсу студенти вищих навчальних закладів України запропонували на суд журі свої концепції розвитку логістичного бізнесу в Україні.

До складу журі увійшли генеральні директори і топ-менеджери провідних логістичних компаній нашої країни. Віктор Шевченко, генеральний директор нашої компанії, взяв активну участь в роботі суддівської комісії, особисто ознайомившись з усіма студентськими роботами.

Кращою на наш погляд стала робота Карпович Анни, студентки магістратури НУ «Львівська політехніка», яка зайняла за підсумками конкурсу 2-е місце. Анна була нагороджена спеціальним сертифікатом ZAMMLER, що дає можливість поза конкурсного відбору пройти співбесіду з подальшим працевлаштуванням в нашій компанії.

Призерами конкурсу стали: 1-е місце і сертифікат на право навчання на курсах міжнародних експедиторів з отриманням диплома FIАТ «Міжнародний експедитор вантажів» – Прозоров О.С. (Національний авіаційний Університет).

2-е місце і грошову винагороду 5 000 грн. – Карпович А. (НУ «Львівська політехніка»).

3-е місце і грошову винагороду 3 000 грн. – колективна робота Жукової О., Журенко Е., Іщенко Т., Ермошиной О. (Придніпровська державна академія будівництва та архітектури).

Щиро вітаємо хлопців з перемогою!

Висловлюємо особливу подяку організаторам та ініціаторам проведення Всеукраїнського конкурсу студентських робіт компанії «5PL».

Дякуємо партнерів і колег: Українську логістичну асоціацію, Асоціацію «Укрзовніштранс», логістичні компанії «Еколь», «Кюне і Нагель-Україна», «Діана Люкс Логістик» за цікаву спільну роботу.

提交你的申请

在不久的将来,我们的专家
会与您联系

熟悉
给予反馈