• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
视障人士网站的版本
视障人士网站的版本

(укр) ZAMMLER GROUP підтримала ініціативу допомоги дітям

(укр) 19 грудня, у День святого Миколая, група логістичних компаній ZAMMLER підтримала ініціативу допомоги дітям з притулків м. Києва. Для 50 дітей організовано свято у столичному розважальному центрі Fly Park. Організатором свята став благодійний фонд СМАРТ СТАФФ.

Протягом всього дня діти брали участь у численних іграх, ласували смаколиками та приміряли на себе зображення казкових персонажів за допомогою аква-гриму.

«Організовуючи свято для дітей з притулку, ми завжди намагаємось робити це у розважальних центрах, щоб вони могли змінити атмосферу, поринули у відчуття радості. Подарувати їм свою увагу, тепло, відчуття сім’ї та дому», – зазначила Юлія Петренко, директор БФ СМАРТ СТАФФ.

«Емоції та спогади – це те, що залишається назавжди. Тому ми без зволікань відгукнулись на пропозицію долучитись до цієї чудової ініціативи. Дітям, яким досить рано довелось зазнати втрат та горя, важливо приділяти увагу та наповнювати їх дитинство радісними подіями», – прокоментував подію генеральний директор ZAMMLER Віктор Шевченко.

Зазначимо, що ZAMMLER GROUP не вперше бере участь у благодійних ініціативах. В рамках корпоративної соціальної відповідальності компанія реалізує низку освітніх та соціальних проектів.

提交你的申请

在不久的将来,我们的专家
会与您联系

熟悉
给予反馈