• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
视障人士网站的版本
视障人士网站的版本

(укр) Zammler надає допомогу військовослужбовцям та їхнім родинам в переїзді на материкову частину країни

(укр) Логістика – професія, що не має кордонів святкових і вихідних днів. Вже протягом 7-ми років ми працюємо 364 дні на рік, професійно пропонуючи індивідуальні логістичні рішення своїм Клієнтам.

Сьогодні ми надаємо повний спектр послуг з контрактної логістики, міжнародних і регіональних перевезень, морського і повітряного фрахту. Компанія має власний логістичний комплекс класу «А», оперуючи 43 000 м² площ.

Сьогодні, коли оперативна і надійна доставка вантажів одна із найважливіших складових конкурентної переваги, група компаній Zammler приділяє особливу увагу надійності надання якісних логістичних послуг, відкриваючи нові направлення діяльності, розширюючи географію присутності як на Європейському ринку, так і у Східному регіоні.

Група компаній Zammler займає активну соціальну позицію: приймаючи участь у благодійних проектах, співпрацюючи із профільними логістичними асоціаціями, вищими навчальними закладами – щорічно приймаючи на практику і стажування студентів старших курсів.

Працюючи в Україні з 2007 року, завдячуючи професіоналізму і нестандартним підходам у вирішенні усіляких логістичних завдань, компанія займає перші позиції в своїй сфері діяльності, намагаючись відповідати тенденціям ринку, постійно працюючи над розвитком, розширенням і удосконаленням портфеля послуг, навчаючи персонал.

提交你的申请

在不久的将来,我们的专家
会与您联系

熟悉
给予反馈