• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

НЕСЕМО УКРАЇНСЬКУ ЛОГІСТИКУ В СВІТ! ZAMMLER GROUP ВІДКРИЛА ПРЕДСТАВНИЦТВО В РЕСПУБЛІЦІ КАЗАХСТАН

Про перші успіхи та подальші плани українського 3PL – оператора  ZAMMLER в Казахстані

«Так вже склалося в ZAMMLER GROUP, що на новий ринок ми виходимо при наявності якірного клієнта (так було з Польщею і Китаєм), якому наш досвід дійсно буде корисний і цікавий. Цікавий настільки, що він довірить нам достатні обсяги роботи і зможе покривати операційні витрати. Великі європейські логістичні компанії зазвичай мають серед клієнтів транснаціональні корпорації і заходять в нові країни разом з ними, а ми вибрали для себе інший шлях – через першого досить серйозного замовника.» – каже Віктор Шевченко.

Почалася робота на казахському ринку зі співпраці з найбільшою платформою електронної комерції в Казахстані – Kaspi.kz. Уже кілька років поспіль Kaspi.kz має беззаперечне лідерство на ринку та величезною, за тамтешніми мірками, часткою в 60%. Тому потреба в послугах високопрофесійного логістичного партнера з європейським підходом, розумінням процесів і вмінням ефективно їх вибудувати є для них дуже актуальною.

Все відбувалося дуже швидко, в кінці грудня відбулася зустріч, почалися переговори, а вже на початку березня запрацювало представництво ZAMMLER в Алмати. Трохи більше ніж за два місяці було відкрито повноцінний офіс зі складами, людьми і почалася обробка товарних потоків клієнта. І саме завдяки такому стрімкому темпу не став на заваді карантин.

Для такого швидкого старту і гарантованого результату ZAMMLER зібрала команду кращих українських  фахівців для поставлених замовником завдань. Досвід і навички українських логістів сьогодні високо цінують в різних країнах. Команда відлетіла в Казахстан десь під кінець лютого, а далі вони вже практично самі завершували весь процес відкриття.
Процес доставки організований за допомогою цифрової платформи зі складними алгоритмами. Кожен логістичний партнер Kaspi.kz виконує свою роль, пов’язуючи ланки доставки. Ланцюгом доставки управляє невелика, але дуже досвідчена команда логістів, між іншим, теж вихідців із України. Всі логістичні партнери Kaspi.kz працюють за їхніми власними SOP, виконуючи операції саме так як це бачить замовник. У зв’язці з тотальною інтеграцією IT систем це дає можливість утримувати якість сервісу на належному рівні і масштабуватись у тому темпі, який диктує зростаючий ринок.

Завдяки швидкості прийняття рішень, надійній підтримці партнерів та професійності команди позиції ZAMMLER на казахському ринку швидко зміцнилися. У березні було відкрито хаб( центральний офіс з складом 1300 кв. м в Алмати). Крім того, було відкрито філію в Шимкенті (близько 500 кв. м) і йде підготовка до відкриття в Нур-Султані (1000 кв. м). Спектр послуг, зрозуміло, сформований за потребами клієнта: робимо для нього першу милю, складську логістику, включаючи консолідацію вантажів, нетривале зберігання, всю необхідну обробку і крос-док.

«Кожен новий проєкт – це нові можливості і перспективи. Тим більше, проєкт такий масштабний, як вихід на ринок Казахстану. Зараз ми побачимо, що там відбувається, зрозуміємо чого очікувати, як там рости і розвиватися далі.» – зазначив CEO ZAMMLER GROUP Віктор Шевченко.

Повне інтерв’ю читайте за посиланням.

 

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук