• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Співвласник компанії ZAMMLER Віктор Шевченко виступить на Форумі підприємців від Forbes

Як армія вплинула на робочі процеси? Що корисного дає досвід підприємництва? Які особисті зміни відбулися за час служби в Збройних силах? 

Про це і не тільки розкаже Віктор Шевченко, співвласник компанії ZAMMLER 29 червня на Форумі підприємців Forbes Ukraine у Києві. Крім того, на заході говоритимуть про те, як українські підприємці адаптувалися до війни, яких нових рис набули, від чого відмовилися; які трансформації відбулися в їхньому бізнесі; де лідери беруть енергію, щоб долати труднощі і підтримувати стійкість у своїх командах.

“Місяць – це пізно. Зараз адаптація – це про хвилини! – вважає Віктор Шевченко. – Мені здається, не всі уявляють про який рівень адаптації бізнесу і прийняття рішень сьогодні ми говоримо. Адаптивність бізнесу звикли сприймати в розрізі місяців, а то й років. Зміг перелаштувати робочі процеси протягом цього часу – чудово. Але зараз це не працює. Під час обстрілу, ракетної атаки рішення приймаються блискавично. Між тим, є у тебе виробництво і тим, як ти приймаєш рішення про нове приміщення може бути лише хвилина! І вона може бути вирішальною. Ось цьому треба вчитися вже зараз!”

Також на заході виступатимуть Петро Пилипюк, співвласник і генеральний директор Modern-Expo Group; Поліна Кошарна, співвласниця групи Suziria Company Group; Олег Калашніков, співвласник медичної мережі «Добробут»;

Модераторка заходу – Софія Опацька, декан-засновниця Львівської бізнес-школи УКУ.

Купити квитки зі знижкою 20%  можна з промо-кодом SHEVCHENKO за посиланням https://forbes.ua/events/forum-pidpriemtsiv#tickets 

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук