• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Компанія «Заммлер Україна» – почесний член Торгово-промислової палати України

18 листопада відбулося засідання Президії Київської Торгово-промислової палати (КТПП), в ході якого було прийнято рішення про прийом в члени Київської торгово-промислової палати та Торгово-промислової палати України компанії «Заммлер Україна».

В урочистій обстановці Микола Засульський, Президент Київської ТПП, вручив членський квиток і Реєстраційне свідоцтво Ользі Ідесс, начальнику відділу Маркетингу та розвитку ТОВ «Заммлер Україна».

Торгово-промислова палата України веде Недержавний реєстр підприємств, фінансовий стан яких є гарантією надійності як партнера в підприємницької деятельності.Отправіть

Настільки високий рівень довіри, наданий компанії, є потужним стимулом для подальшого розвитку. Завдяки членству в ТПП компанія «Заммлер Україна» стала повноправним учасником торгово-промислової спільноти, що дозволить значно розширювати наші можливості як на європейському, так і на світовому ринках.

ТПП України є членом Міжнародної торгової палати і Всесвітньої федерації торгових палат, Асоціації Торгово-промислових палат Європи, Ділової ради Чорноморського економічного співробітництва, Асоціації ТПП Центральної Європейської Ініціативи.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук