• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER GROUP взяла участь у міжвідомчій нараді з відкриття пункту пропуску через державний кордон на аеродромі «Біла Церква»

ZAMMLER GROUP, як зацікавлена сторона у як зацікавлена сторона реалізації проекту по модернізації білоцерківського вантажного аеропорту, взяла участь в робочій нараді по питанню відкриття пункту пропуску через державний кордон на аеродромі «Біла Церква». Нарада відбулась 16 січня 2019 року і була ініційована Міністерством інфраструктури в рамках виконання доручення Кабміну. З метою обговорення організаційних та технічних питань до наради долучилися представники МІУ, ДФС, ДПС, міської і обласної влади міста Біла Церква та інші. В ході зустрічі учасники констатували, що для подальшого залучення інвестицій необхідно, перш за все, запустити цикл cargo-операцій. Зацікавлені сторони прийшли висновку, що технічних перешкод цьому немає, оскільки білоцерківська злітно-посадкова смуга технічно цілком придатна, а наявність поряд залізниці відкриває перспективи мультимодального сполучення. А ZAMMLER, як логістичний оператор, зі свого боку, вже сьогодні може забезпечити повний цикл митно-брокерських процедур, навантаження-розвантаження, зберігання і т.д. Відкриття пропускного пункту через державний кордон в Білій Церкві планується вже в травні 2019 року.

Наразі означена проектна група посилено працюють, зокрема, на найближчі 2 тижні заплановані наступні дії: – керівництво БВАК, за підтримки місцевої адміністрації та «Авіаплану», готують проект ескізу території, на якій буде розміщено пункт пропуску і його кордони, а також фіксують на плані всі приміщення і території; – до 1 лютого 2019 року цей проект має бути готовий і наданий для ознайомлення всім учасникам наради. – після 1 лютого заплановано виїзний візит для представників МІУ, ДФС, ДПС та інших зацікавлених сторін на територію БВАК та до терміналу ZAMMLER в Білій Церкві. Візит буде націлений на те, щоб після ретельного огляду території та приміщень, доповнити вимоги до пропускного пункту з урахуванням того, що на даний момент вже є, і зафіксувати, що треба доопрацювати. По результатам візиту та опису планується проведення чергової робочої зустрічі.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук