• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

В Україні падає попит на склади класу А, збільшуються запаси товарів соціальної групи

«В Україні спостерігається підвищення попиту на складські приміщення класу В і С, а також збільшення запасів життєво важливих товарів на складах», – повідомив співвласник групи логістичних компаній Zammler Віктор Шевченко.

“Ми бачимо підвищення попиту на складські приміщення класу В і С у зв’язку з більш низькою орендною вартістю в порівнянні з комплексами класу А. Оскільки більшість складських комплексів Zammler саме категорії А, то зараз ми розглядаємо варіант збільшення складських площ за рахунок складів В і С класу”, – зазначив Шевченко.

Крім того, він зазначив іншу тенденцію – збільшення запасів життєво важливих товарів на складах і падіння запасів інших груп товарів.

“Спостерігається тенденція до зростання складських запасів життєво важливих товарів (продуктова група, медикаменти, запчастини, комплектуючі, мобільний зв’язок) на 10-12%. При цьому запаси товарів інших сегментів скоротилися на 15-17%”.

Шевченко також додав, що інших суттєвих змін в складської логістики поки не спостерігається. “Вартість складського зберігання і обробки вантажів залишається постійною. Більшість наших контрактів довгострокові, тому ми продовжуємо надавати послуги згідно з існуючими домовленостями. Потреби то скорочувати складські площі у нас не виникло”.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук