• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER долучилась до благодійної допомоги для КНР в боротьбі з коронавірусом

В Україні вже близько 60 компаній долучилися до збору благодійної допомоги  для жителів Піднебесної.  Ініціаторами виступила Китайська торгова Асоціація (КТА) в Україні.

З 01.02 триває активний збір гуманітарної допомоги. Згідно інформації, яка надходить до КТА з Китаю, зараз найбільш необхідними є одноразовий захисний одяг, медичні захисні та хірургічні маски, респіраторні маски (N95, 3M) та пов’язки на очі. Також деякі компанії роблять фінансові пожертви.

Зараз усі бажаючі доставляють гуманітарну допомогу на складський комплекс групи логістичних компаній ZAMMLER, звідки товар відправляють до КНР.

«За тиждень, протягом якого триває збір, нам на зберігання доставили понад 100 палет вантажів. Ми приймаємо товар на зберігання та організовуємо оптимальну доставку вантажів до Китаю. Ситуація з відправкою ускладнюється тим, що вартість на вантажні авіаперевезення до Китаю різко зросла. Якщо до появи вірусу вартість вантажоперевезень у Пекін коливалась у межах 2-2,5 долари за кг, то зараз у деяких авіаліній тариф в залежності від маршруту може сягати 5 – 5,5 долари за кг», – зазначив директор департаменту авіаційних та морських перевезень ZAMMLER GROUP Андрій Криворотов.

В КНР гуманітарна допомога буде передана китайським представникам Червоного Хреста. Наразі усі бажаючі можуть долучитись до збору, зв’язавшись із секретаріатом Китайської торгової Асоціації.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук