• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER привіз станції Starlink, які Польща передала Україні

Про партію у 1570 терміналів Starlink домовилися зі стратегічними партнерами в Міністерстві цифрової трансформації України. Це вже друга поставка станцій Starlink, які наша держава отримує від Польщі. Раніше 5 тисяч станцій Україні передав польський уряд.

Як зазначив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, такий крок зараз дуже важливий, адже через російські обстріли є проблеми з електроенергією по всій Україні. Тобто, коли світло зникає, часто не працюють і стільники мобільних операторів та інтернет-провайдерів. “Тому забезпечимо країну публічними точками WI-FI, і люди зможуть бути на зв’язку. Дякую польському уряду за постійну підтримку та групі логістичних компаній ZAMMLER за безкоштовну доставку нової партії терміналів в Україну”, – підкреслив Федоров. 

Зазначимо, що цю партію терміналів Starlink та адаптерів до них ми доставили за власний рахунок та безоплатно для держави.

Віцепрем’єр-міністр Федоров наголосив, що частину терміналів передадуть цивільним адміністраціям на деокупованих територіях України. Також частину станцій супутникового зв’язку передадуть Укрзалізниці . Адже зараз, коли багато звичних транспортних магістралей пошкоджено через воєнні дії, пасажиропотік на залізниці збільшився. Отже стабільний  зв’язок потрібен не лише для роботи підприємства, а й для пасажирів і їхнього контакту з рідними. 

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення за активного сприяння Міністерства цифрової трансформації від донорів та партнерів Україна отримала понад 20 тисяч терміналів Starlink. 

 

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук