• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER – серед переможців рейтингу «Антикрихкість» у номінації «Дорога життя»

Міжнародна група логістичних компаній ZAMMLER увійшла до переліку переможців номінації «Дорога життя» у рейтингу «Антикрихкість». Цей рейтинг зіставило інтернет-видання Delo.ua, щоби відзначити компанії, які після повномасштабного вторгнення продовжували працювати і допомагали українцям пережити важкі часи.

На першому етапі відкритим голосуванням читачі обирали shortlist з понад 50 компаній, що були обрані як приклад стійкості, витривалості, здатності до відновлення та допомоги іншим.

На другому етапі 30 компаній-переможниць були розділені за номінаціями: “Світло перемоги”, “Продовольчий фронт”, “Кіберзахист.UA”, “Опора тилу”, “Здоров’я нації”, “Дорога життя” та “Релокація та відновлення року”. Журі шляхом анонімного голосування обрало кращих з кращих.

ZAMMLER високо цінує довіру і дякує кожному, хто голосував.

Окрема подяка ініціаторам рейтингу та гідним компаніям-суперницям. Адже сьогодні весь свідомий український бізнес обʼєднаний спільною метою – працювати, платити податки, вистояти і перемогти!

Докладно про рейтинг та процес вибору переможців можна дізнатись тут. Крім того, видання Delo.ua створило серію публікацій, де розповідає про роботу тих компаній, що увійшли до рейтингу.

Детальніше про кейс міжнародної групи логістичних компаній ZAMMLER – читайте у статті “Логістика під час війни: як у компанії ZAMMLER возили вантажі під кулями та ремонтували автівки для фронту”.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук