• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Експерт ZAMMLER – спікер навчальної Програми розвитку з логістики від ЄБА

Ми у ZAMMLER GROUP вболіваємо за підвищення професійних знань у логістиці, тому вже вдруге долучаємось до навчальної Програми розвитку з логістики від Європейської Бізнес Асоціації. Проєкт, ініційований EBA Management Development Centre, успішно був реалізований минулого року, а цьогоріч у вересні навчальний курс стартував знову. Перший модуль був присвячений авіаційним перевезенням. Спікером вже традиційно став директор департаменту авіаційних та морських перевезень ZAMMLER GROUP Андрій Криворотов.

Андрій Криворотов провів онлайн-лекцію, на якій ознайомив учасників курсу з особливостями вантажних перевезень авіаційним транспортом, пояснив принципи та інструменти формування маршрутів, критерії вибору  авіаліній та експедиторів. Також розповів про нюанси ціноутворення, особливості документообігу, характерні ризики і відповідальність сторін при здійсненні вантажних авіаперевезень, основні види маркування товарів при перевезеннях тощо.

В рамках модулю також відбувся оглядовий візит на митний термінал МА “Бориспіль”, де учасники програми могли наочно ознайомитись із ключовими процесами вантажних авіаперевезень.

Більше інформації про навчальний  курс – за посиланням:  https://cutt.ly/hoGjGf6

 

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук