• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Група логістичних компаній «ZAMMLER» – стала учасником розробки Національної транспортної моделі і транспортного майстер-плану України

Наша компанія приєдналася до масштабного проєкт, який реалізує Міністерство інфраструктури за підтримки ЄС. Європейські партнери фінансують модернізацію логістичного сектора України.

Ключові етапи проєкт: збір даних і діагностика, створення національної транспортної моделі, розробка національного транспортного майстер-плану. Це допоможе впорядкувати перевезення, створити прозорі та комфортні умови роботи для всіх гравців. Від чого виграють, в першу чергу, споживачі транспортних послуг.

Говорячи простою мовою, усі потоки: автомобільні, авіа, ж / д, морські – фахівці проаналізують, знайдуть сильні і слабкі місця. А потім – зможуть спрогнозувати подальший розвиток галузі в цілому.

Зараз Міністерство інфраструктури запрошує до обговорення цього проєкту найбільших українських гравців. Щоб вони поділилися своїм досвідом і баченням особливостей ринку національних перевезень. Від нашої компанії участь у другому засіданні робочих груп взяли Олександр Кирилюк, керівник департаменту міжнародних автомобільних перевезень та Катерина Бобошко, керівниця відділу продажів. Вони працювали в рамках групи з вантажоперевезень.

До дискусії також долучилися представники Державіаслужби, «Укртрансбезпеки», та багато інших. Такі засідання – триватимуть. А рекомендації учасників – повинні лягти в основу транспортного майстер-плану України. Реалізовувати його будуть вже в найближчі 9-ть років – до 2030-ого року.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук