• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Тонкощі митного оформлення при експорті меду – ZAMMLER ділиться досвідом

22 грудня відбулась онлайн зустріч фермерів – виробників меду, членів ГО «Всеукраїнська Рада жінок-фермерів», з експертами з питань зовнішньоекономічної діяльності. Під час заходу експертка ZAMMLER та представник державної установи «Офіс з просування експорту» розповіли присутнім про існуючі можливості та тонкощі митних процедур для успішного експорту продукції за кордон. Подія відбулась при підтримці Київської торгово-промислової палати.

В рамках зустрічі керівниця митно-брокерського відділу ZAMMLER Юлія Клопотюк розповіла учасникам про вимоги до митного законодавства України щодо експорту меду до країн Європи та інших країн світу. Також експерт окреслила питання, пов’язані з акредитацією на митниці, вимогами до складання контрактів ЗЕД, інвойсів та інших супроводжувальних документів, переліком документів, необхідних для експорту.

Учасники події мали змогу поставити запитання спікерам та отримати кваліфіковані поради. На завершення присутні та організатори висловили бажання продовжити серію зустрічей на актуальні для експортерів теми, зокрема наступна подія стосуватиметься, в тому числі, питань логістики.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук