• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER GROUP в проекті по наданню технічної допомоги «Підтримка органів влади України в розробці національної транспортної моделі та майстер-плану»

До ZAMMLER GROUP, в рамках реалізації проекту по сприянню розвитку та модернізації транспортного сектору в Україні відповідно до Національної транспортної стратегії, звернулися міжнародні представники Master Plan Project за експертною думкою. Під час свого перебування в Києві міжнародний експерт з логістики пан Хосе Касерес ініціював зустріч з ТОП-менеджерами ZAMMLER GROUP з метою обговорення деяких питань,  а саме: – проблеми, пов’язані з державним регулюванням логістики, розвитком логістичної інфраструктури; – вузькі місця, пов’язані з інституційною організацією, операційною діяльністю або інфраструктурою; – спектр послуг, що надаються; – структура ринку в Україні. Метою вищезазначеного проекту є сприяння розвитку та модернізації транспортного сектору в Україні відповідно до Національної транспортної стратегії. В рамках ідеї надається підтримка у питаннях державного управління, сприянні інвестиційному плануванню у транспортному секторі з метою: – підготовки аналізу існуючої транспортної системи та визначення недоліків/слабких місць, які потрібно зміцнювати; – кількісного визначення існуючого попиту та пропозиції послуг у транспортному секторі; – розробки національної мультимодальної транспортної моделі тощо. Зі сторони гостей, окрім пана Каререса, була також пані Алла Новікова, національний експерт з автомобільних доріг (Україна).

ZAMMLER GROUP представляли: комерційний директор Антон Цимбал, директор Департаменту міжнародних перевезень Олександр Кирилюк, директор Департаменту регіональних вантажів Олександр Воронянський та менеджер з розвитку Лариса Мельничук. В ході зустрічі сторони обговорили всі заплановані питання, і, що важливо, представники ZAMMLER GROUP, будучи експертами логістичного ринку України, із перших вуст надали інформацію щодо проблем в сфері, можливих способів вирішення питань та в цілому оцінку перспектив транспортно-логістичної сфери. Аналогічні зустрічі були проведені і  з різними галузевими асоціаціями, зокрема з АСМАП та УЛА. Експерти ZAMMLER та міжнародні гості продовжуватимуть подальшу співпрацю. Наразі ми очікуємо на робочий план для узгодження деталей та підтвердження його адаптивності для реалізації.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук