• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Група логістичних компаній ZAMMLER – запускає перший в Україні інформаційно-розважальний  YouTube – канал про логістику «Zaкoлісся»

Це перший ресурс, що показуватиме закулісся галузі, розповідатиме просто про головне: особливості зберігання, транспортування, розмитнення вантажів. У полі зору авторів проєкту -  специфіка логістики на землі, у воді та у повітрі. Випуски будуть цікавими і для фахівців ринку – часто вони навіть не замислюються над тим, як працює логістика різних напрямків. «Zaкoлісся» стане в пригоді і тим, хто зараз здобуває профільну освіту і має про цю сферу лише теоретичне уявлення. 

Та головна мета проєкту – збільшити багаж практичних знань про логістику у кожного. Адже герої будуть ділитися досвідом, описувати  свої кейси, зізнаватись у помилках та давати практичні поради. Перший герой «Zaкoлісся» – капітан вантажного судна. Дав інтерв’ю про складнощі життя у морі: про захист від піратів, побут моряків, особливості перевезення небезпечних вантажів. А ще – відверто розповів про свою зарплату. Скільки отримують люди, котрі місяцями не бачать суші і щодня ризикують, аби вантаж вчасно потрапив до свого власника – про  все це говоримо у першому випуску за посиланням: https://youtu.be/cx3AP8S4qwo

Про ZAMMLER GROUP. 

Український 3PL оператор, надає послуги в сфері автомобільних, морських, залізничних, авіаперевезень, митно-брокерського оформлення, а також – повний спектр складських операцій. До групи ZAMMLER входить 5 компаній, які представлені 18 -ма офісами в Європі і Азії. Має логістичних партнерів по всьому світу. 

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук