• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Практичний кейс від ZAMMLER GROUP на масштабному форумі по комерційній нерухомості CREW Central Asia 2021

27-28 травня в Узбекистані відбулася наймасштабніша подія по комерційній нерухомості в Центральній Азії –  CREW Central Asia 2021.

На бізнес-форум зібрались фахівці в сфері інвестицій та консалтингу, будівництва, фінансів, зовнішньоекономічної діяльності та багато інших з більш ніж 10 країн, які поділились актуальними кейсами, проєктами та темами.

Серед спікерів виступила також заступниця генерального директора по залученню інвестицій ZAMMLER GROUP Лариса Мельничук – зі доповіддю  на тему “Логістична нерухомість як драйвер трансформації ринку рітейлу і е-commerce”.  Вона розповіла про нинішню ситуацію в логістиці та головні тренди у складській нерухомості.

“Серед основних тенденцій в логістиці – продовження процесів автоматизації, впровадження цифрових рішень та перехід в онлайн. В умовах нестабільності дуже важливе вміння – швидко, і одночасно з тим, вдумливо, приймати рішення, знаходити оптимальні варіанти для клієнтів, не втрачаючи при цьому якості послуг. Що ж стосується ринку складської нерухомості, то пандемія коронавірусу лише зміцнила його позиції і перетворила на опорну ланку активного розвитку  e-commerce та логістичних компаній. Нині зростає попит на сучасні висококласні склади класу А,  технологічні рішення, створення незвичних форматів, “поштове” будівництво та тенденції до створення складів у межах міста для збільшення швидкості доставки”,  – зазначила Лариса Мельничук.

Також заступниця генерального директора по залученню інвестицій ZAMMLER GROUP розповіла на бізнес-форумі про практичний кейс від ZAMMLER GROUP – процес відкриття представництва у Казахстані в умовах пандемії. Та поділилась планами компанії на майбутнє. 

Дякуємо Kazakhstan Networking Partners за можливість долучитися до заходу такого масштабу, долучитись до експертного діалогу та поділитися практичним досвідом .

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук