• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER представила Україну на засіданні Економічного Альянсу Шовкового Шляху в Китаї

З метою розвитку торгово-економічної співпраці між країнами Європи та Азії відбулось третє робоче засідання Економічного Альянсу Шовкового Шляху в Китайській Народній Республіці. Серед учасників заходу – делегати з 8 країн-членів Альянсу (Казахстан, Грузія, Вірменія, Киргизстан, Китай, Таджикистан, Україна, Азербайджан).  Україну на зустрічі представила менеджер з розвитку компанії ZAMMLER Лариса Мельничук.
Протягом засідання представники країн-членів Альянсу ознайомили присутніх із національними особливостями ведення бізнесу, обговорили види та форми інвестицій, преференції та державні гарантії.
Під час свого виступу Лариса Мельничук наголосила на необхідності врахування логістичних процесів в рамках товарообміну.
«Одним із факторів успішного ведення бізнесу є прийняття правильних логістичних рішень. Собівартість продукції залежить від логістичних процесів, тому необхідно приділити особливу увагу їх оптимізації. Це суттєво вплине на вартість вантажоперевезень і стимулюватиме товарообмін між країнами, що знаходяться на поясі «Шовкового шляху», – зазначила Лариса Мельничук.
За підсумками зустрічі учасники підписали План спільних дій по просуванню торгово-економічної співпраці між Синьцзянським виробничо-будівельним корпусом і країнами Економічного Альянсу Шовкового Шляху.   Серед головних пунктів: посилення торгово-економічної і проектної співпраці, створення платформи для подальшого співробітництва, проведення відповідних заходів по сприянню торгівлі між країнами-членами Альянсу, подальший обмін інформацією про політичні новини, інвестиційний клімат, умови зовнішньої економіки та торгівлі.
Також делегати взяли участь у Третій виставці ЕКСПО Оазисної індустрії Синьцзянського виробничо-будівельного корпусу (CВБК) та П’ятій виставці ЕКСПО «Китай-Євразія», де мали можливість презентувати послуги компаній.
 
Новий «шовковий шлях» (Євразійський сухопутний міст) — транспортний маршрут для переміщення залізничних вантажів і пасажирів суходолом від промислових центрів Китаю до Європи.
Економічний Альянс Шовкового Шляху – це недержавна організація, офіс якої знаходиться в м. Урумчі (СУАР КНР). Діяльність організації направлена на практичну реалізацію проектів співпраці між країнами-членами Альянсу. Основні завдання Економічного Альянсу: сприяння при створенні нових сфер і каналів співпраці , організація бізнес-ярмарок, аналіз ринку, розвиток передових технологій , пошук зовнішніх каналів зв’язку для встановлення співпраці , сприяння у пошуку потенційних партнерів , залучення приватного бізнесу і потенційних інвесторів до співпраці , встановлення міжнародних зв’язків.
Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук