• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER приєдналася до святкування European Supply Chain Day в закладах вищої освіти

11 квітня наші західні сусіди відзначили European Supply Chain Day. ZAMMLER традиційно приєднався до святкування Європейського Дня управління ланцюгами постачання в українських закладах вищої освіти і взяв участь у двох проектах: святкуванні Дня логіста Кафедрою маркетингу і логістики Інституту економіки й менеджменту Львівської політехніки та логістичному брейн-ринзі, організованому Кафедрою логістики Національного Авіаційного Університету. Коротко про кожен із заходів:

  • Львівська політехніка в рамках святкування European Supply Chain Day організувала для студентів цікаві екскурсії, спрямовані на поглиблення логістичних знань та ряд зустрічей з досвідченими логістами. Низка подій, приурочених Дню логіста, завершилася 11 квітня майстер-класом, під час якого учасники мали змогу навчитися і позмагатися в тематичній грі Business on the Move. Переможці гри отримали подарунки та щирі вітання від компанії ZAMMLER.
  • 17 квітня на кафедрі логістики НАУ за участі та парнерської підтримки ZAMMLER відбувся логістичний брейн-ринг для студентів. Спеціалісти компанії підготували для учасників інтерактиву цікаві запитання, серед яких було і питання від імені Генерального директора Віктора Шевченка. Заохочуючі призи від компанії чекали не лише на переможців гри, але й на найактивніших її учасників.

ZAMMLER GROUP, як зацікавлена сторона в розвитку логістичної галузі, завжди підтримує ідеї, націлені на поглиблення знань майбутніх логістів. Доречи, наразі триває освітній логістичний проект – інтерактивний марафон «ZAMMLER’S LOGISTICS EXPERIENCE FOR Z-GENERATION», організований компанією ZAMMLER на платформі та за підтримки Київського Національного Торговельно-Економічного Університету. Марафон завершиться логістичним квестом, який присвячений European Supply Chain Day.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук