• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

CEO ZAMMLER GROUP Віктор Шевченко прийняв присягу у першокурсників за спеціальністю “Логістика” Національного Авіаційного Університету

У 2020 році на долю першокурсників припало неабияке випробування. У зв’язку із всесвітньою пандемією коронавірусу щойно розпочате навчання переходить в дистанційний режим.  Але не дивлячись ні на що, посвята в студенти першого курсу факультету транспорту, менеджменту та логістики і освітньо-професійних програм “Логістика” та “Авіаційна логістика” Національного Авіаційного Університету відбулась в режимі онлайн.

“- З гідністю нести звання студента своєї Alma mater;
– Присягаю!
– Стати справжнім професіоналом в сфері логістики;
– Присягаю!”

Це уривок із присяги студентів-логістів, яку вони урочисто склали перед своєю Alma mater та перед співвласником та генеральним директором групи компаній ZAMMLER Віктором Шевченко. Всі 147 першокурсників отримали медалі студента НАУ 2020 і сертифікати про складання присяги від ZAMMLER.

У своєму виступі Віктор Шевченко привітав студентів та запевнив їх у правильності обраного логістичного шляху:

 “За 20 років досвіду у сфері я чітко можу сказати, що логіст – це завжди актуальна професія. Без логістики не відбувається жоден процес. Це стратегічна галузь, без якої не може  повноцінно функціонувати жодна країна. А ще логістика – це професія без кордонів.  Тому навіть якщо ви захочете переїхати в іншу країну, то ваша професія там буде затребувана”.

Щоб заохотити студентів до навчання та досягнення кращих результатів, Віктор Шевченко зробив неочікуваний подарунок – пообіцяв, що кожен студент, який після завершення навчання, пред’явить у ZAMMLER отриманий сертифікат про прийняття присяги, гарантовано буде прийнятий в компанію на три місяці випробувального терміну.

“Хто покаже себе як професіонал, який добре вчився, знається у своїй справі і має багато ідей та натхнення,  – моє шанс побудувати у компанії гарну кар’єру. Це унікальна можливість, бо зазвичай ми беремо на роботу лише фахівців, які проходять конкурси відбору серед Х претендентів. Адже у кожної компанії є бажання взяти найкращого фахівця. Влаштуватися на гарну посаду одразу після університету без досвіду роботи досить важко”.

Також першокурсників-логістів із посвятою привітали декан факультету транспорту, менеджменту і логістики, доктор економічних наук, професор Оксана Вікторівна Ільєнко, завідувач кафедри логістики, доктор економічних наук, доцент Григорак Марія Юріївна та випускник університету 1955 року, почесний працівник авіаційного транспорту, професор Кулик Володимир Антонович.

Віктор Шевченко прийняв присягу у першокурсників за спеціальністю Логістика

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук