• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Підтвердили якість управління корпоративною репутацією

ZAMMLER зайняв третю сходинку у рейтингу управління корпоративною репутацією. А серед компаній нашого сегмента, тобто логістичних 3PL операторів, ми — перші! 

Журнал «Репутаційні АКТИВІсти» складав рейтинг за такими критеріями: репутаційна стабільність, іміджевий капітал, медіаактивність, інноваційний підхід, антикризова стійкість. Враховували і додаткові аспекти.

Уляна Колодій, директорка з комунікацій групи логістичних компаній ZAMMLER розповіла, якими правилами керується компанія у своїй роботі і що допомогло вибудувати ефективну стратегію комунікацій у 2022-2023, навіть попри повномасштабне вторгнення.  

В основі роботи ZAMMLER:

– системна комунікація,

– підготовлені майданчики,

– довірливі відносини зі стейкхолдерами,

– постійна взаємодія з медіа, 

– оперативність реагування. 

Планування та прогноз. За декілька тижнів розробили план на випадок початку повномасштабної війни для міжнародних клієнтів та мали приблизний алгоритм дій.

Досвід турбулентності. Робота в пандемію в онлайн режимі допомогла швидше перелаштувати роботу та комунікації. 

Зовнішня комунікація. Щотижнево давали апгрейд логістичних новин на сайті, в соцмережах, робили розсилки для медіа. В режимі реального часу публікували актуальні запити на перевезення. Просили іноземну аудиторію не вірити російській пропаганді та перевіряти інформацію.Тримали постійний зв’язок зі ЗМІ та клієнтами.  

Соціальна відповідальність і підтримка ЗСУ. Зайняли чітку позицію, обʼєднали команду та партнерів навколо проєкту з ремонту вантажівок для фронту «Тачка на ТРОкачку». Її співініціатором є співвласник ZAMMLER Віктор Шевченко. Наші механіки ремонтують машини, колеги по ринку надають свої СТО, бізнес-партнери підтримують фінансово. В перші ж дні додали на сайті кнопку донатів для ЗСУ. 

Дякуємо клієнтам за довіру, фахівцям за високу оцінку та ЗСУ за можливість працювати для вас. Рухаємося далі! Слава Україні!

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук