• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

CEO ZAMMLER GROUP Віктор Шевченко очолив Комітет з підтримки експорту та інвестицій.

Днями під час засідання Президії Київської торгово-промислової палати було обрано голову Комітету з підтримки експорту та інвестицій. Ним став Віктор Шевченко, співвласник та генеральний директор групи логістичних компаній ZAMMLER, яка є діючим членом КТПП.

«В України надзвичайно багатий експортний потенціал, аналогічно як і можливості для залучення інвестицій. В той же час дуже багато проблем та стримуючих факторів. У мене, як у бізнесмена-практика, завжди була позиція, що не потрібно мені, власнику бізнесу, підтримки держави, тільки б не заважали. Але мушу визнати, що для розвитку бізнесу, для створення інвестиційно привабливої країни, бізнес і держава не можуть йти порізно – нам потрібна, якщо не взаємопідтримка, то спільний вектор і розуміння. Я дуже сподіваюсь, що силами Комітету, завдяки потужному досвіду та рушійній силі Київської торгово-промислової палати ми зможемо цей спільний вектор вибудовувати, об’єднуючи зусилля бізнесу, держави, експертного середовища», – зазначив Віктор Шевченко під час засідання Президії.

Перше засідання Комітету з підтримки експорту та інвестицій під головуванням новообраного очільника планується 23.12 у офлайн та онлайн форматах. Тема: «2021й – ключові виклики для українських експортерів». Також, враховуючи нові виклики, які постали перед бізнесом у період світової пандемії, попередньо був оновлений склад Комітету. В подальшому, за підсумками першого засідання, буде напрацьований подальший план роботи Комітету.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук