• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Логістика реальна vs віртуальна – досвід групи логістичних компаній ZAMMLER

ZAMMLER долучилась до святкування Дня європейської логістики! У зв’язку з карантинними обмеженнями через епідемію COVID-19, цьогоріч тематичний захід пройшов в онлайн форматі. Кафедрою логістики Національного авіаційного Університету  ініційовано вебінар на тему «Супер-логісти врятують світ».

Учасники вебінару змогли дізнатись як менеджеру з логістики керувати часом, мов Супермен, щоб привезти “на вчора”, як змінювати габарити вантажу, як це робить Людина-Мураха, що треба, аби літати по зустрічах, як Залізна людина, і головне – де всьому цьому навчитися.

Враховуючи сучасні виклики, які постали перед бізнесом під час епідемії, ми в ZAMMLER вирішили поділитись власним досвідом роботи в умовах карантину, перелаштування бізнес-процесів та адаптації до нової реальності.

Наш експерт з міжнародної логістики Катерина Бобошко в рамках вебінару не лише розповіла про зміни, яких зазнала світова логістика, а й продемонстувала наглядно як змінилась робота групи компаній ZAMMLER. Усі  бажаючі стали учасниками невеликої відео-екскурсії у домівки заммлерівців, які працюють на даний момент дистанційно, а також завітали на складські комплекси ZAMMLER та побачили роботу персоналу згідно усіх вимог карантину.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук