• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Колектив компанії щиро вітає з ДНЕМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!

Вже традиційно кожного року ми висловлюємо слова вдячності ветеранам Великої Вітчизняної війни. Нажаль, з кожним роком їх стає все менше. Цьогоріч, серед численного колективу компанії Zammler, лише у одного Дениса Даніва, керівника відділу авіаційних перевезень, лишилась бабуся-ветеран, яка пройшла випробування війною, будучи ще зовсім молодою дівчиною-зв’язківцем, працюючи на залізниці.

В переддень Дня Великої Перемоги 90-річну Віру Лук’янівну  відвідав генеральний директор компанії Віктор Шевченко, висловивши слова щирої вдячності і шани від імені усього трудового колективу групи компаній Zammer.

Колектив компанії щиро вітає усіх ветеранів й учасників війни! Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.
Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.

У День Великої Перемоги бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє вашої держави! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Зі святом Вас!

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук