• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Version of the site for the visually impaired
Version of the site for the visually impaired

(укр) Колектив компанії щиро вітає з ДНЕМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!

(укр) Вже традиційно кожного року ми висловлюємо слова вдячності ветеранам Великої Вітчизняної війни. Нажаль, з кожним роком їх стає все менше. Цьогоріч, серед численного колективу компанії Zammler, лише у одного Дениса Даніва, керівника відділу авіаційних перевезень, лишилась бабуся-ветеран, яка пройшла випробування війною, будучи ще зовсім молодою дівчиною-зв’язківцем, працюючи на залізниці.

В переддень Дня Великої Перемоги 90-річну Віру Лук’янівну  відвідав генеральний директор компанії Віктор Шевченко, висловивши слова щирої вдячності і шани від імені усього трудового колективу групи компаній Zammer.

Колектив компанії щиро вітає усіх ветеранів й учасників війни! Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.
Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.

У День Великої Перемоги бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє вашої держави! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Зі святом Вас!

Apply
Thank you!

Our specialist
will contact you soon

Become acquainted
Give feedback