• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

До уваги партнерів! Офіси ZAMMLER GROUP до кінця року працюватимуть частково дистанційно

Дорогі партнери, клієнти та друзі ZAMMLER!

Як ми вже повідомляли, на час дії карантинних обмежень у зв’язку з поширенням епідемії COVID-19, офіси групи компаній ZAMMLER працюють дистанційно. Керуючись прагненням зробити робочий процес максимально безпечним та комфортним для співробітників, ми провели опитування серед працівників щодо бажання й надалі продовжити роботу у віддаленому режимі. Результати такого опитування: 49% хочуть й надалі працювати віддалено, 28% – частково віддалено, 23% хочуть повернутись в офіс.

Враховуючи незмінну ефективність роботи колективу ZAMMLER, в тому числі й дистанційно, керівництвом компанії прийнято рішення продовжити частково віддалений режим роботи до кінця 2020 року.

«Більшість працівників офісів приїжджатимуть на роботу 2 дні в тиждень, дехто буде працювати повністю віддалено. Такий режим наразі є експериментальним та рішення про подальший формат роботи прийматиметься додатково», – зазначив генеральний директор ZAMMLER Віктор Шевченко.

Частково віддалений режим роботи жодним чином не позначиться на якості послуг, які надає ZAMMLER GROUP. Якщо ж у вас є зауваження, запитання чи побажання щодо нашої роботи, ви завжди можете нам повідомити за телефоном +38 (044) 233-62-28 або написавши на  info@zammler.com.ua

Будьте здорові!

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук