• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

У ZAMMLER GROUP НОВИЙ САЙТ – АДАПТОВАНИЙ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ПОРУШЕННЯМИ ЗОРУ

Група логістичних компаній ZAMMLER презентувала новий сайт, розроблений у відповідності до сучасних вимог. Однією з особливостей є його адаптованість для людей з порушеннями зору у відповідності з міжнародними стандартами.

«При розробці нового сайту ми самі для себе зробили відкриття: соціальна відповідальність в ZAMMLER GROUP – це вже не просто обов’язкова складова бізнесу, це спосіб мислення. Коли приступили до обговорення концепту і виникла ідея зробити версію для людей з порушенням зору, ніхто навіть не сумнівався в доцільності – рішення було прийняте за 1 хв, без довгих обговорень та погоджень. Так, ми розуміємо що цією версією користуватиметься невеликий відсоток нашої аудиторії, але якщо у нас є нагода таким чином зробити внесок у розвиток інклюзивного інтернет-простору та полегшити комусь життя, то чому б цього не зробити», – говорить фахівчиня із зовнішніх комунікацій ZAMMLER GROUP Уляна Колодій. 

Зручність та комфорт для користувачів – основна мета, яку ставили перед собою при розробці інтернет-представництва групи компаній. Новий сайт має сучасний дизайн, спрощену структуру, більш комфортну для сприйняття кольорову гаму. На головній сторінці тепер є відео, яке демонструє можливості компанії та показує ключові процеси, також навігацію сайтом спрощує мапа із представництвами ZAMMLER GROUP – можна швидко знайти контакт компанії у необхідній країні.

«Ми врахували інформаційні потреби нашої цільової аудиторії – провели тривалий usability-аудит, проаналізували поведінку клієнта на сайті та весь його шлях воронкою продажів. В результаті маємо спрощені форми для заповнення, чіткий алгоритм розподілу та обробки вхідних запитів із сайту та максимально зручне внутрішнє адміністрування ресурсу. Зріз по ефективності плануємо робити в кінці третього кварталу, але вже сьогодні можемо констатувати позитивні зміни», – розповіла маркетолог ZAMMLER GROUP Ірина Морозова (Стельмах)

Зручним новий сайт ZAMMLER GROUP є і для представників ЗМІ. Тут передбачений спеціальний розділ «Медіа», де зібрана вся цікава для журналістів інформація: прес-релізи, новини компанії, матеріали зі ЗМІ. Компанія веде активну роботу із медіа, а даний функціонал забезпечить ще оперативніший доступ до актуальної та достовірної інформації.

Технічну розробку та дизайнерське рішення сайту реалізувала агенція TADAM AGENCY, яка вже декілька років поспіль здійснює супровід ZAMMLER у частині інтернет-просування. 

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук