• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Доправлення майбутнього: Онлайн-лекція для школярів від ZAMMLER

У ZAMMLER GROUP завжди готові підтримати важливі ініціативи для дітей та молоді. Влаштовуємо екскурсії складами, нещодавно відкрили першу в Україні логістичну лабораторію для студентів КНТЕУ, а ще проводимо лекції.

Тому коли нас запросили провести онлайн-урок для учнів 5-7 класів київського “Навчально-виховного комплекса №141”,із задоволенням відгукнулись.

Школярі саме готують презентацію на тему “Доставка об’єднує” – для участі у міжнародному конкурсі FIRST LEGO League (FLL) Challenge. Його у різних країнах світу проводять дві партнерські компанії FIRST – спільнота робототехніків – та виробник улюблених дитячих конструкторів – LEGO GROUP. Наприкінці грудня пройде Всеукраїнський етап, де діти захищатимуть свої проєкти про доправлення майбутнього.

Перед дітьми стоїть непросте творче завдання – запропонувати такі способи транспортування, що були б ще ефективнішими, безпечнішими та доступнішими за сучасні.

З цього приводу юних розробників консультував менеджер департаменту регіональних перевезень Сергій Гончаров.

Він розповів як працює логістика в Україні й світі. Пояснив переваги та особливості перевезень кожним видом транспорту: літаком, кораблем чи вантажівкою. Говорили зі школярами про труднощі та перспективи. Словом, намагався дати молодим талантам максимально повну картину галузі.

ZAMMLER GROUP бажає конкурсантам блискучих ідей, інноваційних розробок та їхньої успішної презентації!

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук