• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Корабельні компанії зароблятимуть більше, авіалінії – повернуться до попередніх обсягів: співвласник ZAMMLER GROUP на Міжнародному форумі інфраструктури і транспорту

Виклики, що стоять перед логістичними компаніями, реалізацію транспортного потенціалу України і перетворення її на повноцінний євразійський логістичний хаб півтисячі фахівців обговорили на Міжнародному форумі інфраструктури і транспорту MINTRANS Forum. 

Учасником дискусії став і  співвласник групи компаній ZAMMLER Віктор Шевченко. Зокрема – поділився досвідом роботи компанії на міжнародному ринку.

“У 2014-ому році, коли було незрозуміло, що відбувається, ми вирішили диверсифікувати бізнес. І не лише всередині компанії, а й на зовнішніх ринках. І з того часу у нас є Китай, Польща, Казахстан. Ми на 100% українська компанія. І перший український логістичний оператор, який будує бізнес за кордоном,” пригадав Віктор Шевченко.

На думку співвласника ZAMMLER GROUP, потенціал українського бізнесу величезний, утім – бракує впевненості.

“Ми себе недооцінюємо. Те, що ми робимо, та в яких умовах – було б неможливим у Європі. Працюємо краще та більше за європейців, міркуємо та ухвалюємо рішення швидше. Українські фахівці – на крок вперед. В логістиці це дуже добре видно,” зауважив Віктор Шевченко. 

І спрогнозував, що буде із галуззю найближчими роками:

“Корабельні компанії будуть заробляти мільярди. Зміниться і ситуація з авіаперевезеннями – до 2024 року вони повернуться до звичних обсягів. Складська логістика – зараз дуже популярна, будуються нові об’єкти. Але за 5 років склади подешевшають, бо їх буде нічим завантажити”

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук